Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2015

Oι 17 ηλικίες-ορόσημα στη ζωή ενός άνδρα

Όπως συμβαίνει με τις γυναίκες, έτσι και στη ζωή ενός άνδρα υπάρχουν ορισμένες ηλικίες που αποτελούν ορόσημα, αφού συνδέονται με μερικά από τα σημαντικότερα γεγονότα της πορείας τους.
Σύμφωνα με την έρευνα, οι άνδρες είναι πιο ευτυχισμένοι στην ηλικία των 37, ωστόσο παίζει μεγάλο ρόλο και η εξέλιξή τους πριν και μετά.
Αναλυτικά, οι σημαντικότερες ηλικίες σύμφωνα με τους ερευνητές είναι οι παρακάτω:

11: Τα αγόρια αρχίζουν να γίνονται άνδρες σε αυτήν την ηλικία, μπαίνοντας επίσημα στην εφηβεία.

13: Ψηλώνουν μέχρι και 3 πόντους σε έναν χρόνο και ξεκινάνε να ξυρίζονται.

15: Η ηλικία της «πρώτης φοράς» ή, αν ένα αγόρι είναι γκέι, γύρω στα 15-16 θα αρχίσει να το καταλαβαίνει και να θέλει να το εκφράσει.

18: Οι ορμόνες που σχετίζονται με τη σeξουαλική δραστηριότητα βρίσκονται στο αποκορύφωμά τους και θα βρίσκονται μέχρι τα 30. Από τότε και μετά θα παρουσιάζουν 2% πτώση κάθε χρόνο.

21: Ο μέσος άνδρας έχει την πρώτη του σταθερή δουλειά.Κατά τη διάρκεια της ζωής του ένας άνδρας θα αλλάξει περίπου 6 δουλειές, θα έχει πάρει 8 αυξήσεις,125 ημέρες άδειας λόγω ασθένειας και θα έχει μπλέξει σε τουλάχιστον μία εpωτική σχέση στη δουλειά.

29: Η ηλικία που απολαμβάνει περισσότερο τη σeξουαλική του ζωή.

32: Η συνήθης ηλικία γάμου.

35: Αρχίζουν να ανησυχούν για τα προβλήματα τριχόπτωσης, που επηρεάζει το 40% των ανδρών.

37: Η πιο ευτυχισμένη ηλικία για έναν άνδρα, αφού έχει εκπληρώσει τους περισσότερους στόχους του επαγγελματικά, εpωτικά και οικογενειακά.

38: Αν έχει ήδη ένα παιδί, είναι η ηλικία που θα αποφασίσει να κάνει δεύτερο.

41: Αρχίζει η κρίση μέσης ηλικίας (10 χρόνια νωρίτερα απ' ότι στις γυναίκες).

49: Η πιο πιθανή ηλικία να απατήσει ένας άνδρας τη γυναίκα του.

53: Η ηλικία που οι άνδρες φαίνονται ώριμοι και σeξι.

64: Η πιο πιθανή ηλικία συνταξιοδότησης.

70: Αν και πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι στην ηλικία αυτή έχουν κλείσει τη σeξουαλική τους ζωή, μελέτη δείχνει ότι 7 στους 10 άνδρες εξακολουθούν να είναι σeξουαλικά ενεργοί.

78: Με το προσδόκιμο όριο ζωής να ανεβαίνει συνεχώς, οι περισσότεροι άνδρες θα φτάσουν και θα περάσουν αυτήν την ηλικία.

90: Και όμως, το 80% των ανδρών σε πρόσφατη μελέτη δήλωσε ικανοποιημένο από τη σeξουαλική του ζωή στη δέκατη δεκαετία της ζωής του.
e-radio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: