Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Με μετάλλια επέστρεψαν οι Παλαιστές των Ολύμπιων Κατερίνης από το Διεθνές Τουρνουά «Serbian Open 2015» στο Βελιγράδι

Το Σάββατο 21/03/2015 ο παλαιστικός Σύλλογος ΓΑΣ ΟΛΥΜΠΙΟΙ Κατερίνης πήρε μέρος σε ένα από τα πιο δυνατά τουρνουά που γίνονται στην Σερβία το «Serbian Open».
Οι Αγώνες γίνονται κάθε χρόνο στην πόλη του Βελιγραδίου και φέτος είχε ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή από χώρες που είναι παραδοσιακές δυνάμεις στον χώρο της Πάλης . Ομάδες όπως Ρωσία, Βουλγαρία, Ουγγαρία , Σερβία , Σουηδία , Ρουμανία , Μαυροβούνιο , Σκόπια, Αλβανία, Βοσνία, Σλοβενία, Πολωνία. Οι Αγώνες ήταν πολύ δυνατοί τόσο από πλευράς συναγωνισμού και συμμετοχής όσο και από πλευράς οργάνωσης και ροής των αγώνων.

Ο Παλαιστικός σύλλογος της Κατερίνης ΓΑΣ ΟΛΥΜΠΙΟΙ (Κανελλοπούλου 2 τηλ: 6947371994 & 6945260381) συμμετείχε με 6 αθλητές. Ο ΓΑΣ ΟΛΥΜΠΙΟΙ αναδείχθηκε μια από τις καλύτερες ομάδες που πήραν μέρος στο Διεθνές Τουρνουά με 1 χρυσό, 1 αργυρό και 2 χάλκινα μετάλλια.
Οι αθλητές του συλλόγου κατάφεραν μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση να ξεχωρίσουν για μια ακόμη φορά.
Με την ποιότητα τους και την πολύ καλή προετοιμασία τους κατάφεραν να είναι από τους κορυφαίους αθλητές σε αυτό το Διεθνές Τουρνουά .
Ένα διήμερο γεμάτο ένταση και κούραση τόσο από την διάρκεια των αγώνων όσο και από την μεγάλη συμμετοχή των αθλητών.






Πιο αναλυτικά: Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο αθλητής Γεροντίδης Πέτρος στην ηλικιακή κατηγορία των Εφήβων .
Αργυρό μετάλλιο κατέκτησε ο αθλητής Γκίρνης Γιώργος στους Παμπαίδες .
Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι αθλητές: Δασκουλίδης Νίκος και Ιακωβίδης Αναστάσιος επίσης στους Παμπαίδες .
Την πέμπτη θέση και λίγο πριν τα μετάλλια κάνοντας μεγάλη προσπάθεια στις κατηγορίες τους να διακριθούν, κατέκτησαν οι αθλητές Καλαϊτζης Δημήτρης στους Παμπαίδες και ο Νικηφορίδης Μιχάλης στην κατηγορία των Εφήβων
Ο προπονητές του Συλλόγου ΓΑΣ ΟΛΥΜΠΙΟΙ και Προπονητές τις Εθνικής Ομάδας Πάλης στην Άμμο κ. Μπατάλας Βασίλης και κ. Παπακωνσταντίνου Κώστας φανερά ικανοποιημένοι δήλωσαν: «Φέτος καταφέραμε να είμαστε από τους κορυφαίος σύλλογος σε ένα δύσκολο Διεθνές Τουρνουά . Συνεχίζουμε την προσπάθεια σε μια πολύ δύσκολη εποχή για τον αθλητισμό και ακόμη πιο πολύ για τον Πρωταθλητισμό.
Θέτουμε υψηλούς στόχους κάθε φόρα και προσπαθούμε να αφήσουμε στην άκρη όλα τα προβλήματα της καθημερινότητας.
Οι έφηβοι και οι Παμπαίδες που συμμετείχαν απέδωσαν πολλά παραπάνω από όσα περιμέναμε. Βέβαια στην προετοιμασία που προηγήθηκε, προσαρμόσαμε την προπόνηση των αθλητών στις αγωνιστικές απαιτήσεις των κατηγοριών.
Έτσι λοιπόν καταφέραμε σαν σύλλογος να δείξουμε ότι ακόμα και σε αυτές τις ηλικίες η προπονητική μεθοδολογία που ακολουθούμε εκτός από σωστή και μελετημένη είναι και αποδοτική.
Έχουμε πολύ υψηλό επίπεδο σε όλα τα προπονητικά τμήματα του αθλήματος, δουλεύοντας προγραμματισμένα και σε βάθος χρόνου.
Για το λόγο αυτό έχουμε πάντα καλά αποτελέσματα και πολλές επιτυχίες.
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους αθλητές του Συλλόγου μας, καθώς και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς τους που είναι πάντα δίπλα μας.
Ευχαριστούμε πολύ των Μαραγκοζιδη Αναστάσιο αθλητή του Συλλόγου για την βοήθεια τους αλλά και την παρουσία του στους Αγώνες.
Επόμενος στόχος των αθλητών του Συλλόγου μας είναι τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Παμπαίδων και Εφήβων ,το σχολικό Πρωτάθλημα αλλά και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης στην Άμμο που θα πραγματοποιηθεί στην Παραλία Κατερίνης καθώς και πολλά φιλικά πρωταθλήματα τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό για την ομάδα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: