Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

ΕΥΧΕΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ

Το 2015 φτάνει προς το τέλος του. Ένα κεφάλαιο κλείνει κι ένα νέο ανοίγει. Η ολοκλήρωση και αυτού του έτους μας δίνει μία ευκαιρία για περισυλλογή, αυτοκριτική και επαναπροσδιορισμό των στόχων μας για το 2016 που πλησιάζει σε λίγες ημέρες.
Μετά από μία δύσκολη χρονιά για τη χώρα μας, αλλά και για τον καθένα μας ξεχωριστά έρχεται η στιγμή να ατενίσουμε το μέλλον μας με περισσότερη αισιοδοξία, να ξαναρχίσουμε να ελπίζουμε ότι θα έρθουν καλύτερες ημέρες τόσο για τον τόπο μας, όσο και για εμάς προσωπικά.

Έφτασε η ώρα να αρχίσουμε να διεκδικούμε τα πραγματικά αγαθά της ζωής, τα ουσιώδη, τα αναγκαία, αυτά που μας δίνουν πνοή, την υγεία, την αγάπη, την αλληλεγγύη, την αλληλοβοήθεια, την ευτυχία.

Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Π.Ε. Πιερίας, οι συνεργάτες μου και εγώ προσωπικά ευχόμαστε από τα βάθη της καρδιάς μας, το 2016 να φέρει σε όλους μας, ό,τι έχουμε πραγματικά ανάγκη και κυρίως να μας φέρει την ελπίδα, ότι θα έρθουν καλύτερες ημέρες για τη χώρα μας, την Πιερία μας, αλλά και ολόκληρο τον κόσμο.

Ας αποτελέσει αυτή η νέα χρονιά, ένα νέο ξεκίνημα γεμάτο αισιοδοξία και ας ευχηθούμε ότι το χαμόγελο θα επιστρέψει και πάλι στα πρόσωπά μας και οι καρδιές μας θα γεμίσουν με αγάπη και πίστη για ένα ελπιδοφόρο αύριο.

Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος!
Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Π.Ε.Πιερίας

Σοφία Μαυρίδου

Απόστολος Τζόβας
Στέφανος Μπιτόπουλος
Αριστείδης Αγγέλου
Δημήτρης Τσιμήτρης

Δεν υπάρχουν σχόλια: