Τετάρτη, 28 Μαΐου 2014

Οι Ολύμπιοι Κατερίνης κατέκτησαν την 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης στην Άμμο και τρεις συμμέτοχες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα


Οι επιτυχίες για τους Παλαιστές των Ολυμπίων Κατερίνης συνεχίζονται και εκτός Παλαίστρας.
Το Σάββατο στην Παραλία Κατερίνης έγινε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης στην Άμμο το οποίο ταυτόχρονα ήταν και πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης στην Άμμο που θα γίνει επίσης στην Παραλία Κατερίνης 3-6 Ιουλίου.
Οι Παλαιστές των Ολυμπίων κατέκτησαν την τρίτη θέση ( για δεύτερη συνεχόμενη φορά ) στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης στην Άμμο στην ηλικιακή κατηγορία των Παίδων ενώ τρεις Αθλητές του Συλλόγου θα αγωνιστούν με τα χρώματα της Εθνικής Ομάδας.
Οι Αθλητές που διακρίθηκαν είναι :
Γεροντίδης Πέτρος στα 60 κιλά Εφήβων 3ος στην Ελλαδα
Γεωργιάδης Γιώργος στα 60 κιλά Παίδων 3ος στην Ελλαδα
Κουτσής Βασίλης στα 70 κιλά Παίδων 3ος στην Ελλαδα
Ακολουθεί Πλήρες Φωτορεπορτάζ
Το επίπεδο των Αγώνων ήταν πολύ υψηλό και οι Αθλητές με κίνητρο την πρόκριση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα δώνανε των καλύτερο τους εαυτό.
Οι καλύτεροι από αυτούς υπό την καθοδήγηση των Προπονητών της Εθνικής Ομάδας και των Ολυμπίων Κατερίνη Μπατάλα Βασίλη και Παπακωνσταντίνου Κώστα θα προετοιμαστούν κατάλληλα στις Παραλίες της πόλης μας τον Ιούνιο για το μεγάλο γεγονός που θα πραγματοποιηθεί 3-6 Ιούλιου στο Beach Bar Almira στην Παραλία της Κατερίνης Δεν υπάρχουν σχόλια: