Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Πιο προσωποποιημένα πλέον τα προφίλ στο LinkedIn

Οι αλλαγές έχουν ξεκινήσει.
Το LinkedIn έχει αρχίσει να χρησιμοποιεί ένα εργαλείο που σας επιτρέπει να ανεβάσετε όποιο φόντο θέλετε στο προφίλ σας και να το κάνετε όπως εσείς θέλετε.
Πριν από μερικούς μήνες, το LinkedIn έδωσε αυτή την δυνατότητα στους πρωταρχικούς της χρήστες και το κάνει σιγά σιγά διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες.
Αυτό σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε το προφίλ σας να ξεχωρίζει και εμφανισιακά.
Συνδυασμένο με μια δυνατότητα που σας επιτρέπει να συνδέσετε και να ανεβάσετε πολυμέσα στο προφίλ σας, στον τομέα της εμπειρίας και να μετατρέψετε το προφίλ σας ακόμα και σε προσωπική πλατφόρμα blogging, πλέον το LinkedIn σας λύνει τα χέρια και σας δίνει όλα όσα χρειάζεστε.
Τα τελευταία χρόνια, το LinkedIn προσπαθεί να κάνει την πλατφόρμα της ένα διαδικτυακό μέσο, όπου γίνεται ξεκάθαρο το προσωπικό branding και πλέον με την δυνατότητα της προσωποποίησης του προφίλ αυτό γίνεται πιο εύκολο.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προγράμματα επεξεργασίας εικόνων όπως το PicMonkey, το Photofunia, το PIXLR Express for Mobile και το Fotor.com για να δημιουργήσετε εξώφυλλα που θα είναι διαφορετικά από τα άλλα και φυσικά δεν θα πρέπει να ξεχάσετε να βάλετε χρώμα.
Το χρώμα είναι ίσως ο πιο απλός και πιο αποδοτικός τρόπος να διαφοροποιήσετε το προφίλ σας. Κάθε εταιρία χρειάζεται να έχει ένα χρώμα που θα είναι συνυφασμένο με τις υπηρεσίες που παρέχει καθώς αυτό βοηθάει στην αναγνώρισή του.
Όπως και αν το κάνετε, να θυμάστε πως μπροστά από το φόντο θα βρίσκονται οι πληροφορίες για εσάς, οπότε φροντίστε να είναι απλό και να μην υπερβαίνει τα όρια της υπερβολής.
ΠΗΓΗ.spinningsm.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: