Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

«Μάγεψε» το κοινό η Πολυτονική Ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης στο 42ο Φεστιβάλ Ολύμπου

Ήταν καταπληκτική, ήταν υπέροχη…
Όσοι βρέθηκαν την Κυριακή το βράδυ στο αρχαίο Δίο, όπου η Πολυτονική Ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης πραγματοποίησε συναυλία στο πλαίσιο του 42ου Φεστιβάλ Ολύμπου, έμειναν και έφυγαν, πραγματικά, κατενθουσιασμένοι.
Τα τραγούδια και οι μουσικές από τον ξένο και τον ελληνικό κινηματογράφο αποδόθηκαν με τέτοιο τρόπο, που η ικανοποίηση του κοινού ήταν έκδηλη.

Ξεκινώντας τη συναυλία, που η ενορχήστρωση και η διεύθυνση ορχήστρας ανήκε στον ταλαντούχο μαέστρο Παναγιώτη Λιμπανοβνό, η απόδοση από την 50μελή ορχήστρα και τους πέντε τραγουδιστές με ξένα κομμάτια που συνοδεύονταν από αντίστοιχη βιντεοπροβολή της ταινίας, έδειξε σαν να ήταν η πρώτη εκτέλεση του κάθε τραγουδιού και όχι μια απλή απόδοση.
Το ίδιο και με τα ελληνικά τραγούδια, όπου η Μαρία Δραγασιά, η Κέλλυ Καλαϊτζίδου, η Ρώνια Τοπαλίδου, ο Αλέξανδρος Καλλιφατίδης και Δημήτρης Παρθενίδης, απέδωσαν με τον καλύτερο τρόπο γνωστές μελωδίες.
Έκπληξη ήταν η παρουσία του γνωστού καλλιτέχνη Δημήτρη Ζερβουδάκη που ερμήνευσε τρία δικά του τραγούδια, ανακοινώνοντας παράλληλα την επικείμενη συνεργασία με το Δημοτικό Ωδείο Κατερίνης.
Η Πολυτονική Ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης ήταν καταπληκτική, ήταν υπέροχη …
Το φωτορεπορτάζ είναι του Ευριπίδη Θεοδοσίου.










ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ (ΟΡ.ΦΕ.Ο)
Φεστιβάλ Ολύμπου 2013
Γραφείου Τύπου
Σανταρόζα 1 - 601 00 Κατερίνη
Τηλ: 6978 495134

Δεν υπάρχουν σχόλια: