Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Βραβείο Best Social Media Marketing στο RizopoulosPost

Ήταν μια βραδιά δικαίωσης της τόλμης, της αποφασιστικότητας και πάνω απ’ όλα της δημιουργικότητας, που κλείνει μέσα της η καθημερινή προσπάθεια του RizopoulosPost.
Μέσα σε διάστημα μόλις δύο χρόνων, όχι μόνο καταφέραμε να αναδειχθούμε σε ένα αξιόπιστο και ευρείας αναγνωρισιμότητας διαδικτυακό μέσο ενημέρωσης αλλά να βραβευθούμε και στα Social Media Awards 2014.
Το RizopoulosPost βραβεύτηκε στην κατηγορία Social Media Marketing με το BRONZE βραβείο, για την επιρροή του, για το μέγεθος και την έκταση της αναπαραγωγής του περιεχομένου του μέσα στο ελληνικό διαδίκτυο.
Η τελετή απονομής των Social Media Awards 2014, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο gazARTE σε εορταστικό κλίμα, με κέφι, νεανική φρεσκάδα και μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα με τα πιο «δημιουργικά μυαλά» του διαδικτύου.
Η πολύ σημαντική αυτή διάκριση σε έναν διαγωνισμό όπου επιβραβεύονται οι πιο καινοτόμες, δημιουργικές και αποτελεσματικές ενέργειες στα social media των brands και των agencies, που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, είναι η καλύτερη πιστοποίηση της αλήθειας αυτού που είπε και ο Σπύρος Ριζόπουλος παραλαμβάνοντας το βραβείο για λογαριασμό όλης της ομάδας του RizopoulosPost: «Αν κάτι μπορείς να το ονειρευτείς τότε μπορείς και να το πετύχεις».
Εμείς ως Rizopost Team το ονειρευτήκαμε και το πετύχαμε.
Πήραμε ένα βραβείο που πιστοποιεί την αξία της δουλειάς που κάνουμε καθημερινά για να τιμήσουμε τη σχέση εμπιστοσύνης με τους 300.000 μοναδικούς χρήστες του διαδικτύου που κάθε μήνα μας τιμούν, επιλέγοντας να διαβάσουν αλλά και να αναπαράγουν πάρα πολλοί από αυτούς το περιεχόμενό μας.
Γι’ αυτό και πιστεύουμε πως το βραβείο το μοιραζόμαστε με όλους τους φίλους του Rizopoulos Post!
Και εις ανώτερα λοιπόν σε όλους μας.
Πάντα ψηλά, πάντα αντισυμβατικά και ελεύθερα, πάντα μαζί!
rizopoulospost.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια: