Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Η παρουσίαση του προγράμματος του Φεστιβάλ Ολύμπου στη Θεσσαλονίκη

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον συμμετείχε ο δημοσιογραφικός κόσμος της Θεσσαλονίκης 
στη συνέντευξη τύπου που έδωσε ο Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου στην αίθουσα του βιβλιοπωλείου «ΙΑΝΟΣ», όπου παρουσιάσθηκε το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Ολύμπου 2014.
Τους προσκαλεσμένους καλωσόρισε ο πρόεδρος του ΟΡ.ΦΕ.Ο. Γρηγόρης Παπαχρήστος, ο οποίος τόνισε τη σπουδαιότητά του στα πολιτιστικά δρώμενα όχι μόνο στη Βόρεια Ελλάδα, αλλά στη Ελλάδα γενικότερα αφού πρόκειται για έναν από τους κορυφότερους πολιτιστικούς θεσμούς στη χώρα μας.











Η διάσταση που έχει πάρει το Φεστιβάλ Ολύμπου τα τελευταία χρόνια, έχει διεθνή χαρακτήρα και έτσι φέτος η Αυστρία, η Γερμανία και η Ελβετία, τιμώμενες χώρες που βρίσκονται γύρω από τις Άλπεις, στην παρουσίαση εκπροσωπήθηκαν από τους κ.κ. Έβελυν Παπαδοπούλου – επίτιμο πρόξενο της Αυστρίας, Dr. Ingo von Voss - γενικό πρόξενο της Γερμανίας και Βασίλειο Μανδύλα - επίτιμο πρόξενο της Ελβετίας.
Η αναλυτική παρουσίαση του προγράμματος από τον καλλιτεχνικό διευθυντή του ΟΡ.ΦΕ.Ο, Κώστα Μυστακίδη και εντυπωσίασε όλους τους παρευρισκόμενους.
Στην εκδήλωση ήταν ακόμη αρκετοί ηθοποιοί και σκηνοθέτες που συμμετέχουν στις θεατρικές παραστάσεις του Φεστιβάλ Ολύμπου, ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΟΡ.ΦΕ.Ο Νίκος Πασχαλούδης και ο Γιώργος Χανδόλιας, μέλος της καλλιτεχνικής επιτροπής.
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ (ΟΡ.ΦΕ.Ο)
Φεστιβάλ Ολύμπου                                                               
Γραφείου Τύπου – Σφήκας Δημ.
Σανταρόζα 1 - 601 00 Κατερίνη
Τηλ: 6978 495134

Δεν υπάρχουν σχόλια: