Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΛΗΣ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ 2016

Παραλία Κατερίνης Κυριακή 22 Μαΐου στο Almyra Beach Bar "Χάρτης και Live Cam"
Για άλλη μια χρονιά στην Πιερία και συγκεκριμένα στην παραλία Κατερίνης στο «almira beach bar» διεξάγεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πάλης στην Άμμο παίδων, κορασίδων, εφήβων, νεανίδων, ανδρών, γυναικών, την Κυριακή 22 Μαΐου 2016, από τις 12:00-19:00.
Περισσότεροι από 350 αθλητές θα συμμετάσχουν στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού που ανέθεσε η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης να συνδιοργανώσουν ο Γ.Α.Σ. Ολύμπιοι Κατερίνης, η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και ο ΟΠΠΑΠ του δήμου Κατερίνης, με τη συμμετοχή και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πάλης στην Άμμο παίδων, κορασίδων, εφήβων, νεανίδων, ανδρών και γυναικών θα συσταθεί και η Εθνική Ομάδα με προπονητές τους Κατερινιώτες, Κωνσταντίνο Παπακωνσταντίνου και Βασίλη Μπατάλα για το προσεχές Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης στην Άμμο στην Κροατία.
Όπως, δήλωσαν, οι προπονητές, «οι επικείμενοι αγώνες θα είναι πολύ ανταγωνιστικοί και θα προσφέρουν θέαμα και συγκινήσεις στους θεατές, καθώς οι νικητές θα κερδίσουν το εισιτήριο με την Εθνική Ομάδα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης στην Άμμο στην Κροατία στις 4 Ιουνίου.
Μια Εθνική Ομάδα την οποία έχουμε την τιμή να μας εμπιστεύεται η Ελληνική Ομοσπονδία την καθοδήγησή της τα τελευταία 5 χρόνια, έχοντάς την πάντα μέσα στις 3 καλύτερες ομάδες στον κόσμο».
«Οι αγώνες αυτοί αποτελούν ένα θετικό βήμα και λειτούργημα όχι μόνο για τη νεολαία και τον αθλητισμό της Πιερίας αλλά και για την ενίσχυση και τόνωση του τουρισμού της περιοχής καθώς η προσέλευση των αθλητών και φιλάθλων από όλη την Ελλάδα θα είναι πολύ σημαντική», δήλωσε σχετικά με τη διοργάνωση ο Πρόεδρος του Γ.Α.Σ. Ολύμπιοι Κατερίνης, κ. Γεώργιος Καλαϊτζίδης.
Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας και Θεματική Αντιπεριφερεάρχης Πολιτισμού-Παιδείας-Αθλητισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, κα Σοφία Μαυρίδου, απηύθυνε πρόσκληση στο φίλαθλο κοινό, πολίτες και επισκέπτες της Πιερίας, να επισκεφθούν την Κατερίνη και να απολαύσουν ένα άκρως ενδιαφέρον αθλητικό γεγονός, που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του κόσμου, θα αναδείξει την περιοχή και θα αναδείξει τον τόπο μας σε ιδανικό προορισμό για την ανάπτυξη και του αθλητικού τουρισμού.
«Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας πάντα με οδηγό το αθλητικό ιδεώδες, υποστηρίζει δράσεις που συμβάλουν στην καλλιέργεια, ανάδειξη και προώθηση του αθλητισμού, που αποτελεί κύριο παράγοντα τόσο της κοινωνικής όσο και της πολιτιστικής ανάπτυξης ενός τόπου» τόνισε η κ. Σοφία Μαυρίδου.
Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ Δήμου Κατερίνης,
, κ. Θεόδωρος Παυλίδης, ανέφερε: «Όπως επισημαίνει ο Δήμαρχος Σάββας Χιονίδης και όπως με απτές πρωτοβουλίες αποδεικνύουμε καθημερινά, ο Δήμος Κατερίνης επενδύει στον αθλητισμό. Διαχρονικά η υποστήριξη του Δήμου μας σε μεγάλης εμβέλειας αθλητικές διοργανώσεις είναι και θα συνεχίσει να είναι σημαντική.
Ευχαριστούμε με την ευκαιρία την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης που τιμά την πόλη μας, με την ανάθεση της διοργάνωσης. Προσκαλούμε το φίλαθλο κοινό να έρθει και να παρακολουθήσει τους αγώνες στηρίζοντας έτσι τις προσπάθειες των αθλητών, σε ένα άθλημα με σαφείς αναφορές στην αρχαία ελληνική πάλη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: