Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Με ποιον τρόπο διάλεξε το Twitter να διαφοροποιηθεί από τα υπόλοιπα Social Media;

Με μία νέα στρατηγική κίνηση έρχεται το Twitter ωστε να διαροποιηθεί από τα υπόλοιπα Social Media. Αυτό το κατάφερε αλλάζοντας την κατηγορία στην οποία βρίσκεται στο appstore, έχοντας πλέον μπει στην κατηγορία των «News App».
Με αυτή τη στρατηγική αλλαγή, το Twitter πλέον φιγουράρει στη πρώτη θέση της κατηγορίας των «News App» αφήνοντας την κατηγορία των «social media» όπου βρίσκονταν στις πρώτες 10 θέσεις!

Σίγουρα πλέον με αυτή την τροποποίηση το Twitter θα αυξήσει την αναγνωρισημότητα και θα καταφέρει να ανταγωνιστεί με άλλους όρους τις υπόλοιπες εφαρμογές!
Το γεγονός ότι πλέον οι χρήστες θα εντοπίζουν γρήγορα το Twitter μπαίνοντας στο app store σίγουρα θα αυξήσει τα installs της εφαρμογής καθώς όλο και πιο πολλοί θα την κατεβάζουν στο κινητό τους τηλέφωνο.
Επιπλέον, με αυτή την κίνηση το Twitter στοχεύει να αυξήσει το κοινό του “πιάνοντας” ένα πολύ ειδικό κοινό που θέλει να ενημερώνεται εύκολα και γρήγορα για την επικαιρότητα από το κινητό του. Οπότε είναι πολύ πιθανό το Twitter να αλλάξει τρόπο ανάρτησης των tweets δίνοντας έμφαση κυρίως στην επικαιρότητα…
spinningsm.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: