Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Γιάννης Κεσκελίδης ο λεγόμενος “Σαμψών”στα 85 του χρόνια δεν έχει σύνταξη να ζήσει

Ένας ΗΡΩΑΣ που δόξασε την Ελλάδα, στα 85 του χρόνια σήμερα δεν έχει σύνταξη να ζήσει
δεν έχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και είναι ξεχασμένος και εγκαταλελειμμένος από το επίσημο Ελληνικό(;) κράτος.
Ο Γιάννης Κεσκελίδης ο λεγόμενος “Σαμψών”
Καλούμε από αυτό το βήμα, ΟΛΑ τα κόμματα (από άκρο αριστερά μέχρι άκρο δεξιά) να τιμήσουν αυτόν τον ΖΩΝΤΑΝΟ ΘΡΥΛΟ να περάσει με αξιοπρέπεια τα τελευταία χρόνια της ζωής του.

Δόξασε την Ελλάδα μας, είναι κρίμα να του γυρνάμε έτσι την πλάτη.
Διαδώστε το πατώντας κοινοποίηση πάνω στην εικόνα.
Έχουμε την δύναμη να πετύχουμε τον στόχο και να προσφέρουμε κάτι ελάχιστον σε αυτόν τον άνθρωπο έστω και στα 85 του χρόνια!
ΠΗΓΗ.enimerwsi2.wordpress.com

Y.Σ
Μια σύνταξη θα έπρεπε να την έχουν όλοι στα γεράματα.
Δεν είναι ωραίο να μετράς ούτε τη δόξα με το καντάρι ούτε τα μεροκάματα για να μπορεί ένας γέροντας να έχει φαγητό και περίθαλψη.
Θα μας βλέψει όλους αυτό.
Θα μπούμε όλοι σ’ αυτή την αμφισβήτηση.
όταν πληρώνεις εσύ και εγώ και όλη η Ελλάδα ανθρώπους που θα έπρεπε να ήταν ήδη στη φυλακή για εσχάτη προδοσία!!!!!!!!!!!!!
Εάν δεν ξέρετε τον Σαμσών, τον Κουταλιανό, τον Τρομάρα, και όλους όσους τα τελευταία 100 χρόνια από τους λατερνατζήδες μέχρι τον Ευγένιο Σπαθάρη, προσέφεραν θέαμα στις φτωχογειτονιές και τις πλατείες πριν γίνει της μόδας η τηλεόραση με τα σκουπίδια της, τότε να σκίσετε τα διαβατήρια σας και να πάτε πίσω στα δέντρα που κατεβήκατε, γιατί δεν γνωρίζετε από Ελληνική φολκόρ παράδοση. Αυτοί οι άνθρωποι μεγάλωσαν οικογένειες με ψίχουλα, και ήταν όλοι τους αξιοπρεπείς (και στην πλειοψηφία τους πρόσφυγες). Όχι σαν τους ψυχοπαθείς χλιμίτζουρες που σας κυβερνάν.
 Απο τα σχόλια του enimerwsi2

Δεν υπάρχουν σχόλια: