Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Οι «φίλοι» κάνουν τα ρεκόρ!

Η fan page του Rizopoulos Post στο Facebook ανάμεσα στις 5 ταχύτερα αναπτυσσόμενες και το κανάλι στο YouTube το ταχύτερα αναπτυσσόμενο σύμφωνα με το Social Bakers!
Αθήνα, 26 Ιουνίου 2013 – Στην εποχή της κοινωνικής δικτύωσης δεν αρκεί να «είσαι στα social media» ή απλά να… «έχεις account» στα Facebook, Twitter, Linked In κλπ.. Σκοπός είναι να έχεις κάτι να πεις και να το λες τη σωστή στιγμή και με το σωστό τρόπο. Το Rizopoulos Post, το μοναδικό ελληνικό opinion site που «λέει τα πράγματα με το όνομά τους» κάνει αυτό ακριβώς!
Εδώ και έξι μήνες λοιπόν, το Rizopoulos Post τροφοδοτεί την ελληνική –και όχι μόνο- online κοινότητα και τους χρήστες των social media με έγκυρη, τεκμηριωμένη και πάνω απ' όλα πρωτογενή γνώμη για όσα συμβαίνουν στην κοινωνία, στην πολιτική και στην οικονομία στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Σήμερα, σύμφωνα με τα πρόσφατα στατιστικά στοιχεία του Social Bakers ((socialbakers.com) ) τα οποία και επισυνάπτονται, το Rizopoulos Post έχει εδραιωθεί στη συνείδηση των χρηστών των social media ως ένα από τα πλέον αξιόπιστα Μέσα ενημέρωσης και σχολιασμού της επικαιρότητας.
Το παγκοσμίου φήμης και εγκυρότητας εργαλείο ανάλυσης μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αποτυπώνει αυτή την εμπιστοσύνη κατατάσσοντας τη fan page του Rizopoulos Post στο Facebook ανάμεσα στις πέντε ταχύτερα αναπτυσσόμενες και το κανάλι του Rizopoulos Post στο YouTube το ταχύτερα αναπτυσσόμενο στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή!
«H επιτυχία που σημειώνει το Rizopoulos Post στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποδεικνύει περίτρανα ότι «το περιεχόμενο είναι ο βασιλιάς»!
Η επιτυχία αυτή δεν ήρθε με καμπάνιες τύπου "like us, follow us, watch us" κλπ. Η πορεία του Rizopoulos Post είναι άμεσα συνυφασμένη με την ποιότητα και την αυθεντικότητα του πρωτογενούς περιεχομένου μας.
Οι χρήστες των social media βομβαρδίζονται καθημερινά από κάθε είδους posts, tweets κλπ και μπορούν πλέον να ξεχωρίζουν πολύ εύκολα και γρήγορα το πραγματικά ουσιαστικό, το αυθεντικό και το καινούργιο.
Όλοι εμείς στην ομάδα του Rizopoulos Post εργαζόμαστε καθημερινά γι' αυτό και ευχαριστούμε θερμά όλους τους φίλους μας –διαδικτυακούς και μη- για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή τους.» σημείωσε ο Γενικός Διευθυντής του Rizopoulos Post Ζαχαρίας Λουδάρος.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Βαγγέλη Κλέτσα στa 210 7702900, 6979726154 και στο v.kletsas@rizopoulospost.com.
Μην ξεχνάτε να μας στέλνετε τα σχόλιά σας στη fanpage του RizopoulosPost στο https://www.facebook.com/RizopoulosPost στο
@RizopoulosPost και στο http://www.youtube.com/user/rizopoulospost

Δεν υπάρχουν σχόλια: