Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Μπάσκετ Γυναικών:στην Α2 Ανέβηκε η ΑΓΕ Πιερίας

Το συγκρότημα της Κατερίνης τερμάτισε αήττητο και στο μπαράζ ανόδου που έλαβε χώρα στο κλειστό των Διαβατών και ανέβηκε με πανηγυρικό τρόπο στο Βόρειο Όμιλο της Α2 Γυναικών.
Οι διοικούντες την ΑΓΕ Πιερίας, με σχετική ανακοίνωσή τους, συγχαίρουν παίκτες και τεχνική ηγεσία για την επιτυχία του που κανείς άλλος δεν περίμενε πέραν από τους ίδιους.
Η ανακοίνωση: «Το Δ.Σ. της ΑΓΕΠ 2011 με ανακοίνωσή του θέλει να συγχαρεί τη γυναικεία ομάδα για την άνοδό της στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών.
Αν και το γυναίκειο τμήμα της ομάδας ιδρύθηκε μόλις φέτος κατόρθωσε κάτι που κανείς δεν το περίμενε και δεν το πίστευε εκτός από τον προπονητή και τις ίδιες.
Αξίζει ειδική μνεία για τον προπονητή και τις παίκτριες που δώσανε το καλύτερο εαυτό τους στο ειδικό πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, κερδίζοντας και στα τέσσερα παιχνίδια, παραμένοντας αήττητες καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς κάνοντας το απόλυτο «16 στα 16».
Προπονητής: Πασαχίδης Σωτήριος.
Παίκτριες: Μυστρίδου Όλγα, Νικολαΐδου Παναγιώτα, Παπαδοπούλου Μελίνα, Καϊμακαμή Μαρία, Σιδηροπούλου Ρούλα, Μυστρίδου Βέρα του Δημητρίου, Μπεκιάρη Γιώτα, Μυστρίδου Βέρα του Χαράλαμπου, Γιαλίδου Κωνσταντίνα, Γιαννούλη Αναστασία, Μυστρίδου Νικολέτα, Σιώκου Μαρία-Ελένη, Χατζούλη Μαργαρίτα, Τσετιανού Γεωργία και Μπαλούκα Κατερίνα.
Το Δ.Σ. ήταν διπλά τους όλη τη χρόνια και θα συνεχίσει να είναι και το ίδιο και την επομένη, στηρίζοντας όπως μπορεί και με όποιον τρόπο την προσπάθειά τους. Τα θερμά συγχαρητήριά μας για ακόμα μία φορά».
ΠΗΓΗ.gr.news.yahoo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: