Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…

του Βαγγέλη Ζαμαντζά, δημοσιογράφου
Φίλε Ηλία,
Διάβασα με προσοχή τα όσα προσπαθούν να προσάψουν στην Εθελοντική Ομάδα Δράσης, συνδέοντας τα με τις πολιτικές πεποιθήσεις σου.
Γνωριζόμαστε χρόνια και πρέπει να ομολογήσω, ότι πρώτη φορά μαθαίνω την πολιτική σου τοποθέτηση, η οποία διευκρινίζω, είναι μια άλλη από εκείνη στην οποία ανήκω εγώ.
Να σου ξεκαθαρίσω, ότι όσες φορές συμμετείχα σε δράσεις της Ομάδας, ποτέ δεν ένιωσα κάποιο «μακρύ χέρι» κομματικού σχηματισμού να προσπαθεί να με «θωπεύσει».
Νομίζω ότι άνθρωποι που νοιάζονται πραγματικά για το περιβάλλον και τον συνάνθρωπό τους, υπάρχουν σε όλους τους πολιτικούς χώρους και αυτοί αποτελούν την κοινή συνισταμένη της Εθελοντικής Ομάδας.

Τα όσα αναφέρονται στο κείμενο-«κατηγορητήριο», δεν θέλω να τα χαρακτηρίσω…
Εγώ, αντίθετα με τον συντάκτη του κειμένου, για ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, θα επέλεγα γιατρό με βάση τις επιστημονικές του γνώσεις και ικανότητες και όχι με βάση τις πολιτικές του πεποιθήσεις. Ο συντάκτης του «κατηγορητηρίου» μάλλον θα επέλεγε με βάση τις πολιτικές πεποιθήσεις του γιατρού, αφού με τη λογική του θα μπορούσε ο εν λόγω γιατρός να είναι το «μακρύ χέρι» του οποιουδήποτε κόμματος.
Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…
Βαγγέλης Ζαμαντζάς
Δεν μπορεί, αυτοί που υπηρέτησαν τα κόμματα χρόνια και χρόνια, να εξαπολύουν επιθέσεις προς κάποιους, οτι δήθεν κόμματα κρύβονται πίσω από δράσεις και πρωτοβουλίες! Αλλά προφανώς κρίνουν πρωτοβουλίες άλλων, με βάση το δικό τους "σκεπτικό", το οποίο ουδεμία σχέση έχει με αυτο
που αποκαλούμε "αλτρουισμό"... 
Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ)
www.otoposmou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: