Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Όχι στα μεταλλεία χρυσού και από την Κατερίνη

Δείτε το βίντεο και ειδικά στο σημείο 7:20
Ο κόσμος τό' χει τούμπανο κι' εμείς κρυφό καμάρι!
Ρεζίλι πανευρωπαϊκώς. Το Γαλλικό κρατικό τηλεοπτικό κανάλι France2, στην εκπομπή του: «Ειδικός απεσταλμένος», την Πέμπτη 20-12-2012 είχε μια εκπομπή για την Ελλάδα, με τίτλο: «Ελλάδα: Το μεγάλο ξεπούλημα».
Το κανάλι είναι πανεθνικής εμβέλειας και την συγκεκριμένη εκπομπή , εγκυρότατη, την βλέπουν εκατομμύρια τηλεθεατές.
Στα 25 περίπου λεπτά της εκπομπής γίνεται εκτενής αναφορά για τα περιουσιακά στοιχεία και την κληρονομιά που έβγαλε η χώρα μας κυριολεκτικά στο σφυρί (νησιά, λιμάνια, παλάτια, ακόμα και μεταλλεία), καθώς και για τις κακοδαιμονίες μας.Διαβάστε περισσότερα...

Image 
Αγαπητοί συμπολίτες
Πριν λίγες μέρες, μετά από πρόσκληση της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας, παρακολουθήσαμε το ντοκιμαντέρ «ΧΡΥΣΟΣ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ: Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ». 
Ακολούθησε συζήτηση για τις εξορύξεις χρυσού στη Χαλκιδική και σε άλλες περιοχές της Β. Ελλάδας (Κιλκίς, Ροδόπη, Έβρος).
Επίσης, συζητήθηκε το αίτημα των μελών Ψωμόπουλου Διομήδη από τη Θεσσαλονίκη και Βατού Γιώργου από την Αθήνα για τη συγκρότηση μιας νέας ομάδας με στόχο την ενημέρωση των πολιτών, σε πανελλαδικό επίπεδο, σχετικά με τις σχεδιαζόμενες επενδύσεις μεταλλείας χρυσού  και της πλήρους εκχώρησης δημόσιων υποδομών και φυσικών πόρων στο μεγάλο κεφάλαιο, στο όνομα στης δημιουργίας μιας επίπλαστης εικόνας «οικονομικής ανάκαμψης».

Διαβάστε περισσότερα... 
  Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ)

www.otoposmou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: