Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ- ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΒΟΛΟΥ

Λευτέρης Χατζηκυριακίδης:
«Θα κοιτάξουμε στις εορταστικές διακοπές να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο το παιχνίδι μας»
Δημήτρης Πόδας:
«Τα νέα παιδιά που εμπιστευόμαστε δείχνουν να ανταποκρίνονται και μας γεμίζουν με αισιοδοξία»

Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με τη Μεταμόρφωση Βόλου που έγινε στην Κατερίνη για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Β΄ εθνικής κατηγορίας, ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Λευτέρης Χατζηκυριακίδης και ο γενικός αρχηγός του συλλόγου Δημήτρης Πόδας, στην ιστοσελίδα του συλλόγου pierikosbc.gr έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις:
Λευτέρης Χατζηκυριακίδης - προπονητής Πιερικού Αρχελάου: «Ήταν μια σημαντική νίκη για μας και από βαθμολογικής, αλλά και από ψυχολογικής άποψης γιατί, παρά τις απουσίες αυτή συνοδεύτηκε και με μια καλή εμφάνιση. Εμείς κρατάμε τα θετικά της προσπάθειας και θα κοιτάξουμε στις εορταστικές διακοπές να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο το παιχνίδι μας. Θα ήθελα με την ευκαιρία αυτή να ευχαριστήσω τον κόσμο της Κατερίνης για τη συμπαράσταση και να ευχηθώ σε όλους καλές γιορτές».
Δημήτρης Πόδας – γενικός αρχηγός Πιερικού Αρχελάου: «Η νίκη της ομάδας αποκτά ιδιαίτερη σημασία γιατί εκτός από την ικανοποιητική εμφάνιση, συναντήσαμε και κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και του αγώνα, σοβαρά προβλήματα τραυματισμών. Αισθανόμαστε όλοι καλά στο σύλλογο γιατί παρά τις αγωνιστικές δυσκολίες των πρώτων εννέα παιχνιδιών, τα νέα παιδιά που εμπιστευόμαστε δείχνουν να ανταποκρίνονται και μας γεμίζουν με αισιοδοξία».

Ο Δεληγεώργης του Πιερικού Αρχελάου
στην Εθνική Νέων

Στην Εθνική Νέων κλήθηκε και ο καλαθοσφαιριστής του Πιερικού Αρχελάου Απόλλων Δεληγεώργης.
Μετά από την πρόσκληση του Ομοσπονδιακού προπονητή Κώστα Μίσσα, ο Δεληγεώργης θα είναι για ένα τριήμερο στο ΟΑΚΑ για την προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.
Η συμμετοχή αυτή τιμά ιδιαίτερα το σύλλογο της Κατερίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: