Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Ο οίνος χωρίς συντηρητικά των Αρχαίων Ελλήνων πάλι παρών στα τραπέζια της σύγχρονης εποχής!

Δεν γεννήθηκε τώρα. Σαν άλλος «Οδυσσέας» ο ΑρχαιοΕλληνικός οίνος γεννήθηκε χιλιάδες χρόνια πριν και χάρις στο Ηλέσιον επέστρεψε στην… Ιθάκη του.
Πάλεψε το μένος των ισχυρών, θέων και ανθρώπων, τους Λαιστρυγόνες και τους Κύκλωπες, την Σκύλα και την Χάρυβδη, αλλά και τα σαγηνευτικά καλέσματα των Σειρήνων, τις θελκτικές υποσχέσεις και τις θερμές αγκαλιές που είχαν ως στόχο να ανακόψουν το ταξίδι προς τον προορισμό του.

Έφτασε στην πατρίδα νικητής και σοφός.
Έτσι και το Ηλέσιον με τον ΑρχαιοΕλληνικό οίνο, ως ιδέα και τρόπο ζωής ξεκίνησε το ταξίδι του από την αρχαία Ελλάδα και έφτασε στις μέρες μας… έχοντας την φρεσκάδα της αναγέννησης και την εμπειρία των ετών και των εμποδίων που μεσολάβησαν.
Κατά την επιστροφή του, είδε να έχουν κάνει κατάληψη στο σπίτι του οι μνηστήρες της βιοτεχνολογίας, της κερδοσκοπίας και των τοξικών φυτοφαρμάκων. Τους βρήκε να τρώνε και να πίνουν από το πολύτιμο βιος του. Βεβαίωναν τα παιδιά της νέας εποχής πως οι αρχές των προγόνων τους είναι αραδιασμένες στείρες λέξεις σε κιτρινισμένα χαρτιά και μόνη λύση είναι να επιλέξουν αυτούς για τον θρόνο.
Όμως ο αργαλειός της ελπίδας δεν έπαυε να εργάζεται.
Σαν είδαν οι ηλικιωμένοι τον ΑρχαιοΕλληνικό οίνο του Ηλέσιον να έρχεται συγκινήθηκαν και οι νέοι χαμογέλασαν. Είπαν πως δεν χάθηκαν όλα και έχουν πάλι κάπου να ακουμπήσουν.
Γεύσεις καθαρές, γνήσιες, με ιστορία. Όχι απλά προϊόντα… Αρχαιοελληνική παρακαταθήκη με ζωντανά προϊόντα χωρίς τοξικά χημικά.
Κι όμως έγινε. Γιατί κάποιοι το θέλησαν με όλη την ψυχή τους.
Την ιστορία μας αυτή, την ντύσαμε με όμορφες περιγραφές και εικόνες και ακολουθώντας τον ρου της εποχής μας σχεδιάσαμε μια νέα ιστοσελίδα που μπορεί κανείς να περιηγηθεί και να μας γνωρίσει: 
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε το περίπτερό μας στην 3η Διεθνή Έκθεση Food Expo*. Από αυτή την παρουσίαση λοιπόν δεν θα μπορούσε να λείπει το Ηλέσιον και τα πρωτοποριακά προϊόντα του.
Το βιολογικό κρασί του Ηλέσιον είναι το πρώτο και μοναδικό στη αγορά που διατηρείται και δεν περιέχει θειώδη συντηρητικά. Παράγεται με φυσική οινοποίηση στη βάση αρχαιοελληνικών προτύπων. Επίσης το Σταφυλόμελο, το ρύζι μας καθώς και όλα τα άλλα προϊόντα μας, είναι αποτέλεσμα βιολογικής φυσικής καλλιέργειας και επεξεργασίας.
Το Ηλέσιον γεννήθηκε από την αγάπη του ανθρώπου για την Φύση. Προίκα του αποτέλεσε η αρχαιοελληνική φιλοσοφία-τεχνογνωσία και δύναμή του η σύγχρονη τεχνολογία.
Σας προσκαλούμε να μας γνωρίσετε, να γευτείτε τα προϊόντα μας και να συζητήσουμε για να ανεβάσουμε όλοι μαζί την Ελλάδα… ένα σκαλοπάτι ψηλότερα!
Το περίπτερο του Ηλέσιον θα βρείτε στο Hall 4, B12.
* 19 - 21 Μαρτίου 2016 στο αεροδρόμιο στο Metropolitan Expo
H Κοινότητα του ΗΛΕΣΙΟΝ
Τηλ: 210-5222323
Κιν: 6945358916, 6978771777
Ηλ.Ταχ: helession@gmail.com
Ιστοσελίδες: helession.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: