Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Πέντε προκρίσεις για τους ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων- Εφήβων

Στην προκριματική φάση που έγινε 20/03/2016 στον Ευρωπό οι Κατερινιώτες παλαιστές μετά από πολύ καλούς αγώνες κατάφεραν να προκριθούν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων- Εφήβων

1ος Πέτρος Γεροντίδης στα 60 κιλά στους Εφήβους
1ος Μιχάλης Νικηφορίδης στα 66 κιλά στους Εφήβους
2ος Ιορδάνης Καλαϊτζίδης στα 100 κιλά στους παίδες
3ος Γιώργος Παναγιώτης Γεωργιάδης στα 55 κιλά Εφήβων και
3ος Γιώργος Γκίρνης στα 63 κιλά στους παίδες .
5η θέση ο Σεράφης Καπλάνογλου στα 66 κιλά Εφήβων και
5η θέση ο Κώστας Λαζάρου στα 73 κιλά Εφήβων .
Οι επιτυχίες αυτές έρχονται μετά από τις 8 ακόμα προκρίσεις στην ηλικιακή κατηγορία των πανκορασίδων και παμπαίδων ( 2 πανκορασίδες και 6 παμπαίδες ) που είχαν οι παλαιστές τα προηγούμενα Σαββατοκύριακα.
Οι προπονητές της ομάδας Μπατάλας Βασίλης και Παπακωνσταντίνου Κώστας δήλωσαν μετά τους αγώνες. « Οι Δουλεία που γίνεται τα τελευταία χρόνια αποδίδει καρπούς. Το ένα βήμα για τον στόχο που βάλαμε με τους Αθλητές μας, η πρόκριση τους στα πανελλήνια πρωταθλήματα, έχει επιτευχθεί. Οι Αθλητές μας δείξανε ότι και φέτος θα πρωταγωνιστήσουν στα πανελλήνια πρωταθλήματα όπως έγινε και την τελευταία χρονιά. Όλα αυτά είναι αποτελέσματα της καθημερινής σκληρής δουλείας που γίνεται πρωί βράδυ. Ξεκινάμε μια μίνι προετοιμασία η οποία εκτός από την προπόνηση στο γυμναστήριο μας θα περιλαμβάνει και δυο διεθνές τουρνουά στο εξωτερικό με σκοπό να είναι έτοιμοι για τους πανελλήνιους αγώνες που θα γίνουν φέτος στις πόλεις Κοζάνη , Σέρρες και Καλαμάτα .
Η ομάδα μας αποτελείται μόνο από Κατερινώτες Αθλητές οι οποίοι συνεχίζουν την παράδοση της πάλης στην Κατερίνη με επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: