Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΤΒ “EXTREMETEAM1”

Έτοιμη η Κατερινιώτικη (μοναδική ερασιτεχνική) ομάδα ΜΤΒ “extremeteam1” για να κατακτήσει ακόμα μία φορά την Σφενδάμη SMF 2015!
Η ομάδα με επικεφαλής το Λάζαρο Ζαπουνίδη έχει καταλάβει δύο φορές την πρώτη θέση (ανάμεσα σε όλους τους Πιεριείς που συμμετείχαν) το 2013 & 2014.
Αξίζει να σημειώσουμε πως ο ερασιτέχνης «πρωταθλητής» της Πιερίας Λάζαρος Ζαπουνίδης είναι βιοπαλαιστής, οικογενειάρχης ,πατέρας δύο παιδιών και ασχολείται από χόμπι και καθαρά ερασιτεχνικά με το ΜΤΒ.
Συμμετείχε στον αγώνα ακόμα και με μεταχειρισμένο ποδήλατο αξίας 400 ευρώ και χωρίς δισκόφρενα !
Ειδικά για το φθινόπωρο η ομάδα είναι ενισχυμένη με «νέους» αθλητές ,νέα «όπλα» και με την υποστήριξη του καταστήματος EXTREME Κατερίνης θα συμμετέχει και σε όσους περισσότερους αγώνες μπορέσει.

Η “extremeteam1” το 2015 συμπληρώνει 15 χρόνια συνεχούς ερασιτεχνικής συμμετοχής σε αγώνες BMX(racing),MTB & DH με διακρίσεις σε το τοπικό και πανελλήνιο επίπεδο.
Εάν έχετε άριστη υγεία, ποδήλατο σε άριστη κατάσταση και θέλετε να συμμετέχετε σε κάποιον αγώνα και δεν ξέρετε που να απευθυνθείτε, τότε σας περιμένουμε για ένα δοκιμαστικό τεστ ride για να σας ενημερώσουμε για τις δυνατότητες και τις προοπτικές που υπάρχουν!
ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ /ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΤΗΛ: 23510 73977
ΕΦΟΡΟΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ Σ.Ε.Ο.ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ,ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ:ΜΗΛΙΩΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: