Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Συμμετοχή της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας στην 1η Διεθνή Έκθεση Freskon 2015

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας μέσω της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, θα συμμετάσχει στην Διεθνή Έκθεση Φρούτων και Λαχανικών «Freskon 2015» η οποία διοργανώνεται από τη HELEXPO από τις 23 έως τις 25 Απριλίου 2015 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
Η «Freskon 2015» θα προσφέρει στους επισκέπτες της μια αποκλειστική ξενάγηση στα Μοναδικά Ελληνικά, Μεσογειακά, Πιστοποιημένα Προϊόντα, προϊόντα Π.Ο.Π., Π.Γ.Ε. και Ε.Π.Ι.Π. (Φρέσκα φρούτα και λαχανικά).
Η έκθεση πλαισιώνεται από μια σειρά παραλλήλων εκδηλώσεων σε συνεργασία με σημαντικούς οργανισμούς του εξωτερικού με σκοπό την προσέλκυση εξειδικευμένων επισκεπτών από το Διεθνή χώρο και την Ελλάδα, αλλά και την προβολή της έκθεσης μέσω αυτών σε παγκόσμιο επίπεδο.Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας στηρίζοντας ουσιαστικά δράσεις για την ανάδειξη των ποιοτικών αγροτικών προϊόντων της περιοχής, συμμετέχει στην έκθεση με τοπικά προϊόντα που αποτελούν προϊόντα-σημαία της Πιερίας ενισχύοντας την ισχυρή ταυτότητα και φήμη της περιοχής. Στόχος της συμμετοχής είναι η ανάδειξη της ποιότητας και της μοναδικότητας των προϊόντων της Πιερίας και η προώθησή τους σε νέες αγορές του εσωτερικού και του εξωτερικού.
Προκειμένου να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή οργάνωση η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας καλεί τις επιχειρήσεις που βρίσκονται στα διοικητικά της όρια και επιθυμούν να προβάλλουν τα προϊόντα τους μέσα από το περίπτερο της ΠΚΜ να δηλώσουν συμμετοχή το συντομότερο δυνατό και όχι αργότερα από τις 8/4/2015. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Πιερίας.
(κ. Αντωνοπούλου Παρασκευή, τηλ. 2351351128 και ηλεκτρονικά στο
p.antonopoulou@pieria.pkm.gov.gr).

Δεν υπάρχουν σχόλια: