Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Επίσκεψη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Μικρασιατών Πιερίας στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, υποδέχτηκε στο γραφείο της στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Μικρασιατών Πιερίας, όπως αναδείχθηκε προσφάτως μετά από αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν.
Συγκεκριμένα, η κα Μαυρίδου συναντήθηκε με το νέο πρόεδρο του Συλλόγου Μικρασιατών, κ. Αναστάσιο Μπογιατζή, που συνοδευόταν από μέλη του νεοεκλεγέντος διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου.

Η κα Μαυρίδου συνεχάρη τα μέλη του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου για την εκλογή τους, ενώ τους ευχήθηκε υγεία και δύναμη, ώστε να ανταπεξέλθουν στα νέα τους καθήκοντα, με σκοπό την καλύτερη δυνατή ανάδειξη του πολιτισμού της Πιερίας και του πλούσιου πολιτιστικού προϊόντος της περιοχής μας.
Η Αντιπεριφερειάρχης τόνισε πως “η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας στηρίζει και πάντα θα στηρίζει το Σύλλογο Μικρασιατών, καθώς επιτελεί ένα εξαιρετικά σημαντικό έργο για την ανάδειξη της μικρασιατικής παράδοσης στην Πιερία, ενώ ταυτόχρονα διαφυλάττει ως κόρη οφθαλμού τις πολιτισμικές αξίες του τόπου μας”.
Τα μέλη του Δ.Σ. ενημέρωσαν την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για την ιστορία του συλλόγου τους, που αποτελούν βασική πηγή ανάδειξης της παράδοσης της Πιερίας, τις ποικίλες δραστηριότητές τους και τους στόχους τους και δεν παρέλειψαν να την ευχαριστήσουν για τη θερμή υποδοχή, τις εγκάρδιες ευχές αλλά και να την προσκαλέσουν στις προσεχείς δραστηριότητες που ετοιμάζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: