Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

O Α.Μ.Ο.ΕΞΟΧΗΣ συνεχίζει τις προπονήσεις για ενήλικες

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΞΟΧΗΣ-Α.Μ.Ο.Ε. – ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
Η ποδηλατική ομάδα του Α.Μ.Ο.ΕΞΟΧΗΣ συνεχίζει τις προπονήσεις για ενήλικες.
Χθες (Τρίτη) πραγματοποίησε ποδηλατοβόλτα-χαλαρή προπόνηση για εξοικείωση με τα νέα αγωνιστικά ποδήλατα που μόλις παρέλαβαν οι αυριανοί πρωταθλητές της Πιερίας.
Τετάρτη (σήμερα 1-4-2015) θα γίνει η καθιερωμένη (ερασιτεχνική) ποδηλατοβόλτα εισαγωγής στο χώμα ΜΤΒ. Κάθε Κυριακή γίνεται η κανονική προπόνηση από την αγωνιστική ομάδα ΜΤΒ ενηλίκων και δρόμου, με ποδήλατα FITNESS & TREKKING.
Οι ελάχιστες χιλιομετρικές αποστάσεις είναι MTB: 40χλμ (χώμα) και F+T: 60χλμ (άσφαλτος).
Οι εγγραφές συνεχίζονται κανονικά για τα τμήματα ποδηλασίας παίδων & εφήβων .Μόλις ολοκληρωθούν ,θα ανακοινωθούν και οι ημέρες προπόνησης για όλες τις κατηγορίες : ΒΜΧ, ΜΤΒ, DH και δρόμου.
Ειδικά για το ΒΜΧ θα γίνει ξεχωριστό αγωνιστικό τμήμα , σε ειδική πίστα προδιαγραφών, με στόχο την κατάκτηση του πανελλήνιου σχολικού πρωταθλήματος το 2016.
Η Πιερία με τον Λεωνίδα Μπανούση το 2009 (Κρήτη) είχε κατακτήσει όλες τις κατηγορίες ΒΜΧ ΟΠΕΝ μέχρι 20 ετών.
Ο Α.Μ.Ο.Ε. με την υποστήριξη γνωστού «ακραίου» αγωνιστικού ποδηλατικού καταστήματος παραχωρεί (ΜΟΝΟ για αγώνες) αγωνιστικό ΒΜΧ RACING και «καθαρόαιμο» αγωνιστικό DH σε όσους ποδηλάτες διακριθούν και τα χρειαστούν.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΚΑΤΕΡΙΝΗ “EXTREME” , ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΛΙΩΡΗΣ ΤΗΛ: 23510 73977 & 6992325747
ΕΞΟΧΗ ΓΡΑΦΕΙΑ Α.Μ.Ο.Ε. ΛΑΖΑΡΟΣ ΖΑΠΟΥΝΙΔΗΣ ΤΗΛ: 6972607175
Ο Αθλητικός Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Εξοχής συνεχίζει να διοργανώνει πετυχημένους πανελλήνιους αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλου μοτοσυκλέτας.
Από το Δ.Σ.
Α.Μ.Ο.ΕΞΟΧΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: