Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Επίσκεψη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας

Την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, επισκέφθηκε στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης, στο γραφείο της στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης όπως αναδείχθηκε από τις πρόσφατες αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν.

Συγκεκριμένα, η κ. Σοφία Μαυρίδου συναντήθηκε με το νέο πρόεδρο, κ. Αναστάσιο Πολυχρονίδη, καθώς επίσης και με μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Στη συνάντηση παρέστη και ο Περιφερειακός Σύμβουλος της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, κ. Αριστείδης Αγγέλου.
Η Αντιπεριφερειάρχης συνεχάρη τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την εκλογή τους και τους ευχήθηκε υγεία, δύναμη και δημιουργική θητεία με στόχο την ανάδειξη των δράσεων τους και της πολιτιστικής κληρονομιάς που μεταλαμπαδεύουν με επιτυχία τόσα χρόνια συμβάλλοντας - όπως τόνισε - “στη διατήρηση των ηθών και εθίμων και στην καλλιέργεια του ενδιαφέροντος του κοινού για το παρελθόν και την ιστορία ενός λαού, ενός τόπου”.
Η κα Μαυρίδου, επεσήμανε ότι προσβλέπει σε μια εποικοδομητική συνεργασία με την Εστία Πιερίδων Μουσών, προτείνοντας και την πραγματοποίηση κοινών εκδηλώσεων. Η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά, «η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας στηρίζει τους σκοπούς των συλλόγων καθώς και πρωτοβουλίες και διοργανώσεις που διαφυλάττουν και προβάλουν την πολιτιστική μας ταυτότητα, ενισχύοντας παράλληλα τον πολιτιστικό τουρισμό μέσα από το πλούσιο και ενδιαφέρον πρόγραμμα εκδηλώσεων που διοργανώνουν με μεράκι και αγάπη για την παράδοση και τον πολιτισμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: