Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Ευχές Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για το Πάσχα


Για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα, εκφράζω από καρδιάς, τις θερμότερες ευχές μου για υγεία, ειρήνη, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, γαλήνη και προκοπή.
Το διαχρονικό και ελπιδοφόρο μήνυμα της Ανάστασης, μας υπενθυμίζει και μας διδάσκει ότι μετά τις δοκιμασίες ακολουθεί πάντα μια «Ανάσταση» αρκεί να εφοδιαστούμε με πίστη στις δυνάμεις μας, θέληση, επιμονή και υπομονή προκειμένου να εμπνευστούμε για να διασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας, για τα παιδιά μας.
Άλλωστε, η θυσία του Θεανθρώπου μας δημιουργεί μια προσμονή για το καλύτερο, μας δυναμώνει και μας φανερώνει την αισιόδοξη και θετική πλευρά της ζωής, αφού γεννιέται η ελπίδα στις καρδιές μας, ότι ο προσωπικός και κοινός μας αγώνας θα φέρει λύτρωση στα προβλήματα που μας ταλανίζουν.
Το Άγιο Φως της Ανάστασης ας φωτίσει τη σκέψη μας να στηρίξουμε συνανθρώπους που μας χρειάζονται, να ενεργούμε με αγάπη, ανθρωπιά, συνοχή και ανιδιοτέλεια και πάντα με γνώμονα την αλληλεγγύη και τη συνεισφορά στο διπλανό μας, αλλά και ας φωτίσει νέους δρόμους ανάπτυξης και δημιουργίας, οικοδομώντας σε στέρεες πλέον βάσεις και σωστές αξίες τα θεμέλια της χώρα μας.
Καλή Ανάσταση και Χαρούμενο Πάσχα
Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: