Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Κοπή της πίτας των υπαλλήλων της Π.Ε. Πιερίας

Η καθιερωμένη κοπή της πίτας των υπαλλήλων πραγματοποιήθηκε σε εκδήλωση, στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, το πρωί της Δευτέρας, 16 Φεβρουαρίου 2015.
Την τελετή κοπής της βασιλόπιτας ευλόγησε ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους και Κατερίνης, Αρχιμανδρίτης, π. Βαρνάβας Λεοντιάδης, εκπροσωπώντας το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη, κ.κ. Γεώργιο, ενώ απηύθυνε και εγκάρδιες ευχές στους παρευρισκόμενους για Καλή Χρονιά με υγεία, αγάπη, ομόνοια και δημιουργία.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, Απόστολος Τζόβας, Στέφανος Μπιτόπουλος, Αριστείδης Αγγέλου και Δημήτρης Τσιμήτρης αντάλλαξαν με το προσωπικό ευχές για τη νέα χρονιά, ενώ η κα Μαυρίδου τόνισε πως “με αλληλεγγύη, ενότητα και συλλογικότητα μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις και να ανταποκριθούμε σε κάθε εμπόδιο που θα προκύψει με τον καλύτερο και αποτελεσματικότερο τρόπο.”
Τηρώντας το έθιμο της Πρωτοχρονιάς, στους παριστάμενους μοιράστηκε η βασιλόπιτα και το φλουρί έτυχε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Πιερίας και εντεταλμένος σε θέματα υγείας, Στέφανος Μπιτόπουλος.

"Στηρίξτε το xenofontas.gr με ένα like στη σελίδα μας στο Facebook"

Δεν υπάρχουν σχόλια: