Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Επόμενος σταθμός στο γαστρονομικό ταξίδι του National Geographic Channel είναι η Θεσσαλονίκη!

Μια εκδήλωση για την εκπομπή «Eat: The story of food» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στο πλαίσιο του Food Festival του Mediterranean Cosmos! Ο γνωστός σεφ Χριστόφορος Πέσκιας εμπνέεται από τα επεισόδια της εκπομπής και δημιουργεί έξι μοναδικές συνταγές!
Η εκπομπή «EAT: The Story of Food» του National Geographic Channel, αποτελεί ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι, στην ιστορία του φαγητού.
Ξεκινώντας από την αρχαία ιστορία, φτάνοντας στις πιο πρόσφατες διατροφικές συνήθειες η εκπομπή παρουσιάζει για πρώτη φορά πώς η πιο βασική ανάγκη, έφτασε να διαμορφώσει την ιστορία και τον πολιτισμό του ανθρώπου.
Δείτε το επίσημο trailer της εκδήλωσης:

Την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου από τις 18:00, όσοι βρεθούν στην Κίτρινη Πλατεία του Mediterranean Cosmos, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά μια ιστορική αναδρομή 6 θεματικών ενοτήτων στο φαγητό. Ο διεθνώς αναγνωρισμένος chef, γνωστός για το πάθος του με τη μαγειρική, Χριστόφορος Πέσκιας, στο πλαίσιο του Food Festival του Mediterranean Cosmos, θα επιβλέψει ένα live cooking session δημιουργώντας 6 εκπληκτικά εδέσματα εμπνευσμένα από τα 6 επεισόδια της εκπομπής «EAT: The Story of Food»! Κρέας, ψάρι και θαλασσινά, ζάχαρη και γλυκά, «ένοχες» απολαύσεις, σπόροι από τη Γη και μεγάλες προσωπικότητες από την ιστορία του φαγητού επηρεάζουν κάθε μια από τις 6 δημιουργίες του γνωστού chef.
The Story Of Food (5)
Βοηθός του κ. Πέσκια σε αυτό το γευστικό ταξίδι, θα είναι η γνωστή food blogger Madame Ginger κατά κόσμον Μαριλού Παντάκη. Η παρουσιάστρια Δώρα Τσαμπάζη θα αναλάβει το διαδραστικό χαρακτήρα δοκιμής των πιάτων αλλά και των σχετικών εγκυκλοπαιδικών ερωτήσεων προς το κοινό ενώ τον κ. Πέσκια θα συνοδεύει ο γνωστός για τις παρουσιάσεις του σε εκπομπές μαγειρικής και όχι μόνο, Στάθης Παναγιωτόπουλος. Όσοι παρευρεθούν στο χώρο της εκδήλωσης θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν όλες τις δημιουργίες του chef και της ομάδας του.
The Story Of Food (4)
Το National Geographic Channel θα συνεχίσει να προβάλλει την ιστορία του φαγητού, μέσα από την εκπομπή «EAT: The Story of Food» από τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου και καθημερινά στις 16:00.
 Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site καθώς και τη σελίδα του National Geographic Channel Greece στο Facebook και το κανάλι στο Youtube.
The Story Of Food
Σχετικά με την εκπομπή «EAT: The Story Of Food»
Το National Geographic Channel παρουσιάζει την ολοκληρωμένη ιστορία του φαγητού, μέσα από τη νέα εκπομπή με τίτλο «EAT: The Story of Food»! Από τους αρχαίους μας πρόγονους που πέταξαν ένα κομμάτι κρέας στη φωτιά για πρώτη φορά, έως τις εργαστηριακές ομάδες που αναζητούν το τέλεια τραγανό πατατάκι, η εκπομπή μέσα από τα 6 επεισόδιά της, θα μας δείξει πώς η εξέλιξη του τι τρώμε και πώς το τρώμε, έχει επηρεάσει τον ανθρώπινο πολιτισμό και τις κουλτούρες ανά τον πλανήτη.
Σχετικά με το National Geographic Channel
Τα διεθνή κανάλια του National Geographic (NGCI) εμπνέουν τους τηλεθεατές με τα έξυπνα και καινοτόμα προγράμματα τους, τα οποία πραγματεύονται τη γνώση, την οπτική για τον κόσμο καθώς και τα κίνητρα της επιτυχίας. Μέλος του επιχειρηματικού ομίλου National Geographic Ventures και FOX Entertainment Group, τα διεθνή κανάλια του National Geographic συνεισφέρουν στην αποστολή του National Geographic Society για εξερεύνηση, διατήρηση και εκπαίδευση μέσω έξι (6) καναλιών: National Geographic Channel, National Geographic Channel HD, Nat Geo Wild, Nat Geo Wild HD, Nat Geo People και Nat Geo Music. Παγκοσμίως, το περιεχόμενο του National Geographic Channel διατίθεται σε περισσότερα από 440 εκατομμύρια σπίτια, 200 χώρες και 38 γλώσσες.
The Story Of Food (2)
Σχετικά με τη FOX International Channels Greece
Η FOX International Channels Greece ανήκει στη FOX International Channels, μέλος της 21st Century FOX, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής και διανομής τηλεοπτικού περιεχομένου, συνδρομητικών καναλιών και υπηρεσιών multimedia στον πλανήτη. Τα κανάλια της FIC Greece εκπέμπουν ψηφιακά σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες συνδρομητικές πλατφόρμες.
Ελλάδα: NOVA / ΟΤΕ ΤV / HOL / CYTA HELLAS / ON TELECOMS
Κύπρος: CYTAVISION / CABLENET / PRIMETEL / NOVA CYPRUS
Μάλτα: GO / MELITA
The Story Of Food (3)
Η FΟΧ International Channels Greece με κανάλια όπως FOX Life, FOX, National Geographic Channel, National Geographic HD, Nat Geo Wild, Nat Geo Wild HD, Nat Geo Adventure και Baby TV, αποτελεί την πιο συνειδητή επιλογή για τον Έλληνα τηλεθεατή αλλά και διαφημιζόμενο, προσφέροντας περιεχόμενο υψηλού επιπέδου με στόχο τη δημιουργία ακόμα περισσότερων πιστών fans! Τα κανάλια FOX και FOX Life φέρνουν σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση τις δημοφιλέστερες τηλεοπτικές σειρές της Αμερικής και όχι μόνο. Σειρές που θυμίζουν ταινίες με μεγάλους πρωταγωνιστές που μετακομίζουν από τη μεγάλη στη μικρή οθόνη, με κάθε επεισόδιο να κοστίζει όσο μια μικρή ανεξάρτητη παραγωγή. Η διεισδυτική ματιά των καναλιών National Geographic Channel και Nat Geo Wild, εστιάζει στο φυσικό κόσμο, τις επιστήμες, την τεχνολογία την κουλτούρα, την ιστορία αλλά και το μέλλον. Με οδηγό παγκοσμίου φήμης επιστήμονες, σκηνοθέτες και συντελεστές, οι τηλεθεατές μεταφέρονται στις πιο εντυπωσιακές γωνιές του πλανήτη. Το Baby TV αποτελεί την αγαπημένη επιλογή των παιδιών και των γονιών τους καθώς το πρόγραμμά είναι ειδικά σχεδιασμένο για να συνδυάζει εκπαίδευση και διασκέδαση.
ΠΗΓΗ.rizopoulospost.com

"Στηρίξτε το xenofontas.gr με ένα like στη σελίδα μας στο Facebook"


Δεν υπάρχουν σχόλια: