Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Λύστε τα προβλήματα της σχέσης σας με χιούμορ!

Λύστε τα προβλήματα της σχέσης σας με χιούμορ!
Όλοι έχουμε ακούσει ότι το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο και αυτό είναι αλήθεια.
Το γέλιο ανακουφίζει από την ένταση και το στρες, ανεβάζει τη διάθεση, ενισχύει τη δημιουργικότητα και αυξάνει την ενέργεια.
Το γέλιο παίζει επίσης, σημαντικό ρόλο στην οικοδόμηση ισχυρών, υγιών σχέσεων φέρνοντας τους ανθρώπους πιο κοντά καθώς και στην επίλυση συγκρούσεων και διαφωνιών.
Είτε είστε σε μια μακροχρόνια σχέση είτε σε μια σχέση που δημιουργήθηκε μόλις πριν από μερικούς μήνες, μπορείτε να μάθετε να χρησιμοποιείτε το χιούμορ για να ενισχύσετε το δεσμό ανάμεσα σε εσάς και το σύντροφό σας, καθώς αυτό είναι ικανό να συμβάλλει θετικά στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η σχέση σας.
Η δύναμη του χιούμορ…
Το χιούμορ διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στις σχέσεις, από την αρχική έλξη προς τη μακροπρόθεσμη δέσμευση.
Σε νέες σχέσεις, το χιούμορ μπορεί να είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο, όχι μόνο για την προσέλκυση του άλλου προσώπου, αλλά και για την αντιμετώπιση τυχόν αμηχανίας ή ντροπής που προκύπτει κατά τη διάρκεια διαδικασίας της γνωριμίας του ενός με τον άλλο.
Στις μακροπρόθεσμες σχέσεις, το χιούμορ μπορεί να κρατήσει τα πράγματα ζωντανά.
Μπορεί επίσης, να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τυχόν συγκρούσεις ή διαφωνίες, καθώς και να ενδυναμώσει την σχέση σας.
Επιπλέον, το χιούμορ κα το γέλιο δημιουργούν μια αίσθηση οικειότητας και σύνδεσης μεταξύ δύο ανθρώπων, ιδιότητες που καθορίζουν τις επιτυχημένες σχέσεις.
Όταν γελάτε μαζί με το άλλο άτομο, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα θετικό δεσμό μεταξύ σας. Αυτός ο δεσμός δρα ως ένα ισχυρό ρυθμιστικό κατά του στρες, των διενέξεων και των απογοητεύσεων σε μια σχέση.
Το γέλιο είναι πραγματικά μεταδοτικό!
Μόλις ακούσετε κάποιον να γελάει είναι σίγουρο πως θα παρασυρθείτε και εσείς, ελαφρύνοντας την κατάσταση.
Αλλά μην ανησυχείτε αν δεν διαθέτετε ένα χιουμοριστικό προφίλ.
Μπορείτε να μάθετε και να αποκτήσετε μια πιο παιχνιδιάρικη πλευρά και ταυτόχρονα να αναπτύξετε την αίσθηση της χαράς και της διασκέδασης.
Θαυματουργό φάρμακο για τα προβλήματα σε μια σχέση είναι το χιούμορ.
Πέρα του ότι είναι ένα σημαντικό εργαλείο για να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τα τραχιά σημεία που πλήττουν την σχέση σας από καιρό σε καιρό, θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα ακόμα και με τον ίδιο σας τον εαυτό.
Είτε τα προβλήματα της σχέσης σας πηγάζουν από ζητήματα που συνδέονται με τα χρήματα, το σεξ, την υγεία, την απασχόληση, την ανατροφή των παιδιών, το στυλ κλπ. μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το χιούμορ για να βοηθήσετε και να ενισχύσετε την σχέση σας.
ΠΗΓΗ. post4life.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: