Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Τρεις πέμπτες θέσεις στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης στην Άμμο οι Αθλητές του ΓΑΣ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ στην Ρουμανία

Πάνω από 1.000 θεατές (και τις τρεις ημέρες) είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν ένα μοναδικό θέαμα, ένα διαφορετικό άθλημα, το οποίο για πρώτη φορά φιλοξένησε η Ρουμανία και η πόλη της Μαγκάλια 12-14 Ιουνίου, το Άθλημα της Πάλης στην Άμμο.
Αθλητές και αθλήτριες από 21 χώρες πάλεψαν στη Μαγκάλια και όπως ήταν αναμενόμενο εισέπραξαν το μεγαλύτερο χειροκρότημα! Χώρες όπως το Ιράν η Τουρκία ,Βουλγαρία , Ρωσία , Ρουμανία , Νορβηγία , Καζακστάν , Εσθονία, Λετονία , Ιταλία, Αυστρία, Μολδαβία ,κ.α.
Την Πιερία και την Κατερίνη εκπροσώπησαν οι Αθλητές του ΓΑΣ Ολύμπιοι Κατερίνης.

Σημειώνεται πως από την Κατερίνη συμμετείχαν 3 Αθλητές του ΓΑΣ Ολύμπιοι Κατερίνης στην Εθνική ομάδα χωρίς να υστερήσει κανένας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, και οι τρις κατάφεραν να επιστρέψουν με σημαντικές διακρίσεις.
1. Γεροντίδης Πέτρος 5ος 60 κιλά Εφήβων
2. Κουτσής Βασίλης 5ος 80 κιλά Εφήβων
3. Καλαϊτζίδης Ιορδάνης 5ος +70 Παίδων

Οι 3 αθλητές μας εκπροσώπησαν επάξια την Χώρα μας κερδίζοντας τις εντυπώσεις και τα θετικά σχόλια του προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Πάλης

Η Ελλάδα με 24 αθλητές-αθλήτριες κέρδισε 7 μετάλλια και στην Ομαδική κατάταξη κατέκτησε

4η θέση στους Άνδρες και 3η στις Γυναίκες
5η θέση στους Εφήβους και 3η θέση στις Νεανίδες
2η θέση στους Παίδες και 3η θέση στις Κορασίδες

Προπονητές της Εθνικής Ομάδας ήταν οι Κατερινιώτες Μπατάλας Βασίλης και Παπακωνσταντίνου Κωνσταντίνος που συνόδεψαν με επιτυχία για άλλη μια χρονιά την Εθνική Ομάδα Πάλης στην Άμμο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Τη Εθνική Ομάδα συνόδεψε και ο αντιπρόεδρος της ομάδας από την Κατερίνη ΓΑΣ ΟΛΥΜΠΙΟΙ Καλαϊτζίδης Γιώργος ο οποίος στάθηκε στους Έλληνες Αθλητές. Ο οποίος δήλωσε :Το Άθλημα της Πάλης στην Άμμο είναι ένα δυναμικό Άθλημα και είμαι χαρούμενος που οι Αθλητές μας εκπροσωπούν την πόλη μας για άλλη μια χρονιά σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση . Η δουλεία που γίνετε στην ομάδα από το Δ.Σ. τον πρόεδρο τους προπονητές της ομάδας αλλά και τους γονεις και φιλάθλους που στηρίζουν τα παιδιά φάνηκαν για άλλη μια φορά με τις επιτυχίες των Αθλητών μας.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μεταδόθηκε ζωντανά σε όλο τον Κόσμο.
Το εν λόγω Παγκόσμιο Πρωτάθλημα διοργανώθηκε υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ομοσπονδίας Πάλης (UWW)

Επόμενη μεγάλη διοργάνωση είναι το Μεσογειακό Πρωτάθλημα Αθλημάτων Παραλίας που θα γίνει στα τελη Αύγουστου στην Πεσκάρα της Ιταλίας. Την χώρα μας θα εκπροσωπήσουν οι Αθλητές που θα πάρουν την πρόκριση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών - Γυναικών που θα γίνει στη Παραλία Κατερίνης 19 Ιουλίου. Οι ομοσπονδιακοί Προπονητές Μπατάλας Βασίλης και Παπακωνσταντίνου Κώστας θα κάνουν την προετοιμασία για τους μεσογειακούς στην Ιταλία της εθνικής Ομάδας στην παραλία Κατερίνης

Ο πρόεδρος Αλέξανδρος Κουτσής και τo Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ΓΑΣ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ συγχαίρουν την Ελληνική αποστολή, αλλά και τους Αθλητές του συλλόγου που για ακόμη μία φορά εκπροσώπησαν επάξια την Πόλη και την Χώρα μας σε μια μεγάλη Παγκόσμια Διοργάνωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια: