Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Το Twitter λανσάρει το Πρόγραμμα Επίσημων Συνεργατών για να βοηθήσει τις εταιρείες να χειρίζονται καλύτερα τα κοινωνικά δίκτυα

Γράφει ο Παναγιώτης Κακαράς
Μπορεί να δεις πιο προσεγμένα tweets σύντομα, καθώς το Twitter λανσάρει ένα πρόγραμμα για να ενθαρρύνει τις επιχειρήσεις να χρησιμοποιούν περισσότερο την πλατφόρμα του για την προσέγγιση πελατών τους.
Το Πρόγραμμα Επίσημων Συνεργατών από το Twitter είναι μία καινούρια πρωτοβουλία που σκοπό έχει να συγκεντρώσει συμμετέχοντες από το Πιστοποιημένο Πρόγραμμα του Twitter και το πρόγραμμά του για την Πλατφόρμα Marketing Συνεργατών.

Το Twitter συνεργάζεται με την IBM για την προώθηση του Προγράμματος Επίσημων Συνεργατών, στην οποία η IBM θα βοηθά τους πελάτες να χρησιμοποιούν τα δεδομένα του Twitter για να λαμβάνουν αποφάσεις σχετικά με τις προσπάθειές τους στο marketing των κοινωνικών δικτύων.
Οι Επίσημοι Συνεργάτες θα μπορούν να βοηθούν τις εταιρείες να χειρίζονται και να αναβαθμίσουν τις καμπάνιες τους στο Twitter, καθώς και να χρησιμοποιούν τα εργαλεία του Twitter για το marketing, τα λεγόμενα analytics, έτσι ώστε να βοηθούν τις επιχειρήσεις να αξιολογήσουν το πόσο καλά πηγαίνουν οι προσπάθειές τους στο marketing μέσω του Twitter.
Το Twitter λέει ότι ‘οι υψηλού επιπέδου λύσεις’ θα χρησιμοποιηθούν μόνο για το Πρόγραμμα Επίσημων Συνεργατών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: